Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sibel Can'ın veliahdı

ATV'nin yarışmasında çok arandı ama layıkıyla bulunamadı.
Ne mi? Veliaht...
Bana göre gerçek veliaht, O Ses Türkiye'de ortaya çıktı. Çiğdem Bezci adlı yarışmacı, Sibel Can'ın tahtına en büyük aday...
Sesi, Sibel Can'a fena halde benziyor. Tıpkı Sibel Can gibi fıkır fıkır, sahneye çıktı mı adeta bir ışık patlaması yaşanıyor. Saçlarını savurması bile Sibel Can'ı andırıyor. Her ne kadar 'taklitlere' karşı pek sempati beslemesem de, Çiğdem'in Sibel Can'a benzerliği beni rahatsız etmiyor. Çünkü hareketlerinde, mimiklerinde, konuşmasında 'doğallık' ve 'samimiyet' var. Üstelik bunu koca bir 'engelin' üzerinden aşarak yapıyor.
Ebru Gündeş'in takımında yer alan Çiğdem'in hayat hikayesi de etkileyici. Geçirdiği çok ciddi bir trafik kazası sonrasında 'Artık yürüyemez' demişler.
Yılmamış, azmetmiş, hayata adeta tırnaklarını geçirmiş. Bu yarışmayı da 'küllerinden doğmak' olarak gördüğü o kadar belli ki... Bu arada eşi, ona hastalığı sırasında kendi deyimiyle 'bebek gibi' bakmış.
Dünya tatlısı bir evladı var. Yani sesiyle, tarzıyla, samimiyetiyle, örnek aile yaşamıyla ve dahası cebinde taşıdığı dramıyla müthiş bir SMS potansiyeline sahip. 'Çorbacı tenor' Hasan Doğru ile beraber finale koşarlar gibime geliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA