Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dağ başını otel almış

Hafta sonu Kartalkaya'daydım. Dağ taş otel olmuş. En büyük sıkıntı, pist konusunda. Oteller, dağları adeta parsellemiş. Pisti olmayan otellerin müşterilerine, pist ve telesiyejlerden yararlanmaları için 'günü birlik' bileti veriyorlar. Yani yeni otel, eskisini ihya ediyor!
Kartalkaya'da jandarma dışında devlet hizmeti yok. Oteller, yollarını kendileri açıyor, çöplerini bir saatlik mesafeye kendileri indiriyorlar.
Sahillerin turistik yapılar tarafından halka kapatılması gibi, dağlar da oteller tarafından halka kapalı tutuluyor. Bir Bolulu, kayağını alıp 'kendi karında' bedava kayamıyor. Sanırım; Uludağ'dan, Palandöken'den, Kartepe'den ve Kartalkaya'dan bir tane olimpiyat şampiyonu kayakçı çıkaramamamızın sebebi de bu...
Bu arada 'İlle de gedeceğim' diyenlere, dağ başında Alpler'e özgü İtalyan lezzetleri ve ev konforunda butik otel hizmeti vâdeden Golden Key'i öneririm.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA