Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Rüyalarda buluşalım

Köşemizin kıdemli lojistik subaylarından Hakan Renkoğlu, özellikle dizilerde yakaladığı devamlılık hatalarıyla sıkça sütunlarımızı şenlendirir.
Renkoğlu geçenlerde aradı ve şöyle dedi:
"Yüksel Bey, bu kez sizi bir gaf ya da devamlılık hatası için aramıyorum. Bu sefer size bir rüyamı anlatacağım."
Ne yalan söyleyeyim, onca işin gücün arasında rüya tabirciliğine mecalim olmadığı için biraz isteksizce 'Allah hayra çıkarsın' deyip dinlemeye koyuldum. İyi ki dinlemişim.
Bizim okurun rüyası aynen şöyle:
Hani eski kovboy filmlerindeki tren istasyonlarında kulelerin üzerine oturtulmuş su tankları vardır; buharlı trenler istasyona geldiklerinde oradan depolarına su doldurulur. Rüyada, yaklaşan lokomotifin saçtığı buharların arasında o su deposu görünür.
Ama o da ne? Su deposu kocaman bir damacana şeklindedir ve üzerinde 'Erikli Su' yazmaktadır. Bizim Hakan eşine seslenir: "Bahar, koş bak ne biçim hata yapmışlar filmde. O zamanlar Erikli Su mu vardı yahu? Bunu hemen Yüksel Bey'e bildirmem lazım. Şu telefonumu uzatır mısın canım?"
Hakan Renkoğlu uyanınca beni aramış. Ben de rüyanın tabirini yaptım: "Daha seyrek televizyon izleyin. Bu gördüğünüz, eleştirmen rüyasıdır. Hayatınızın düz kare hale gelmesini istemiyorsanız, sevdiklerinize vakit ayırın."
Bir de... Birileri insanların rüyalarına da mı reklam yerleştirir oldu ne?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA