Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

PTT'cilere mektubum var

YILIN en çalışkan yapımcısı Birol Güven, yılbaşında da fazla mesai yapacak. Şu anda üç ayrı kanalda üç diziye imza atan Güven, 31 Aralık akşamı her üç dizisini de 'özel' bölümleriyle ekrana sürecek.
ATV izleyicileri Doksanlar dizisi sayesinde o yıllarda yılbaşının nasıl kutlandığını hatırlayacak.
TRT 1 ekranının karşısında yer alacak olanlar ise 10 yıl daha geriye sarıp bu kez Seksenler ile o yılların yılbaşı akşamına konuk olacaklar. Çocuklar Duymasın ise salı akşamı Fox ekranında yılbaşı özel bölümü ile izleyicilerini selamlayacak.
Aynı gece üç diziye de üç ayrı özel bölüm... Böyle bir 'çılgınlığın' altından da ancak Birol Güven kalkabilirdi.
Hazır söz yılbaşından açılmışken, erken davranıp yılbaşı ekranına şöyle bir göz atalım ki, 'yılbaşı PTT'cileri' (Pijama, Terlik, Televizyon) salı gününü beklemeden kendi 'akışlarını' yapabilsinler...
ATV'de hem yılbaşı gecesi, hem de bir sonraki akşam Doksanlar dizisinin özel bölümleri yayınlanacak.
Ayrıca ünlülerin yarışacağı Kim Milyoner Olmak İster, kanalın yılbaşı ekranına renk ve keyif katacak.

TRT YİNE İDDİALI
TRT 1, Seksenler'in ardından Beni Böyle Sev dizisinin oyuncularıyla beraber eğlence ekranını Zara ve Mustafa Ceceli'ye açacak.
Yılbaşı gecesinde yine Cem Yılmaz'a bel bağlayan bir kanal var. Kanal D, CMYLMZ Fundamentals gösterisi ile reyting avına çıkacak.
Show TV ise Sibel Can ve Orhan Gencebay'ın konuk olacağı Bülent Ersoy Show ile yılbaşına girecek. Acun Ilıcalı, sırtladığı Star TV'yi yılbaşında da kurtaracak gibi... Geçen yıl büyük ilgi gören O Ses Türkiye Sanatçılar-
Özel bölümünde bu kez yıldızlar, jüri üyelerini şaşırtacak. Ne dersiniz; 'PTT'cilik' bu yılbaşında da en geçerli meslek, öyle değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA