Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kelin merhemi

Geçen hafta ATV'de yayınlanan Zahide İle Yetiş Hayata programının müdavimleri ekran karşısında hayretten küçük dillerini yutacaklardı.
Zira 24 Aralık'taki programa katılıp yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanacak numaraları yazarak kilitli bir kasaya koyan ve bunu notere teslim eden Enis Talas adlı illüzyonistin kehaneti doğru çıkmıştı.
Aslında geçen yıl bunu ünlü sihirbaz Aref de denemek istemiş ama izin alamamıştı. Bu yıl Milli Piyango İdaresi, 'güvenilirliğini' zedeleyecek tarzdaki bu şova nasıl izin verdi, doğrusu anlayamadım. Şimdi herkes gibi ben de Enis Talas'ın bu 'numarayı' nasıl yaptığını yine bir canlı yayında açıklamasını bekliyorum. Yoksa seneye yılbaşı çekilişinden bir hafta önce 'tam sıralı listeyi' kendisinden isteyeceğim!
Ama bir de işin 'kelin merhemi olsa, başına sürer' kısmı da var.
Madem sihirbazlar büyük ikramiyede kazanacak numaraları önceden biliyor, niye hâlâ 'mütevazı' bir hayat sürüyorlar? Çok mu zengin ve engin gönüllüler?
Şaka bir yana, illüzyonistler bu tür 'büyük ikramiye' numaraları ile aslında kendi hayatlarını riske attıklarını öngöremiyorlar mı?
Yarım akıllının biri, bu kahinlerden(!) birini yılbaşına bir hafta kala kaçırıp 'Söyle ulan numaraları' diye tehdit etse, bu plana uygun bir 'kaçış numaraları' var mı acaba?
Hazır söz sihirbazlardan açılmışken, Discovery Channel'ın ünlü sihirbazı Dynamo'dan da söz edeyim. Geçen yıl yaptığı akıl uçuran numaralarla beni ekran başında sürekli dumura uğratan Dynamo'nun yeni sezonu bu hafta başlıyor. Bütün dünyayı kendine hayran bırakan ünlü sihirbaz kim bilir yeni sezon için aklımız ve gözlerimizle nasıl dalga geçecek?
Sahi; hazır Acun, TV 8'i satın almışken, süper yetenek Aref'e böyle bir program yaptırmayı düşünmez mi acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA