Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dipsiz kuyuya düşme!

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV 8'de yayınlamak üzere dizi projeleri arıyormuş. Hatta mesaisinin büyük bir bölümü senaryo okuyarak geçiyormuş.
Sevgili dostuma naçizane bir öneri: Sakın dizi işine girme. O kulvarda zaten büyük bir enflasyon yaşanıyor. Senin kanalın sadece 'eğlence alternatifi' olsun. Yok eğer 'her daim imkansızı zorlayan kişiliğinin' etkisiyle 'İlle de dizi yayınlayacağım' diyorsan; ağdalı dramlardan uzak dur, romantik komedilere, yabancı sit-com'lara ya da çıtır-çerez kıvamındaki Kore dizilerinin orijinallerine yönel. Yoksa bu dipsiz dizi kuyusu; hem paranı, hem zamanını çalar...
Acun'un dizi projelerinin birinde mutlaka Murat Boz'u oynatacağını da duydum. Murat Boz'un 'teatral yeteneği' zaten uzun süredir bu köşenin yakın takibinde. Bana göre doğru bir senaryo, yapım ekibi ve yönetmenle çalıştığı taktirde ülkenin en aranılan romantik/komik jönlerinden biri haline gelebilir. Çünkü hem doğası mizaha yatkın, hem de yüzünü, vücudunu, sesini kullanmasını çok iyi biliyor. Ama Gökhan Özoğuz da ihmal edilmemeli. Oyunculuk onun 'sahiciliğini' törpüleyebilir. Bu nedenle mutlaka renkli bir şovun 'öznesi' olarak kullanılmalı. Zira Gökhan'ın etrafını kuşatan sempati haresi ile yakaladığı ivme ve çığ gibi büyüyen hayran kitlesi, reytinge tahvil edilmeye pek müsait.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA