Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Eskiye özlem artıyor

Demek ki eski dizileri izleyip de 'Artık böylelerini yapmıyorlar' diyen sadece ben değilmişim. Demek bu duygu, bende sadece 'yaşlanmaktan' kaynaklanmıyormuş. İşte okurumuz Berat Demirci'nin yüreğime su serpen mektubu:
"Sayın Yüksel Aytuğ, biraz önce kendimi internette Süper Baba ve Sıcak Saatler dizilerini izlerken buldum.
Daha 25 yaşında genç bir kadınım. O diziler yayınlanırken çocuktum ve şimdi onları özlediğimi fark ettim. Ama şimdiki dizilerin özetine bile tahammülüm yok çünkü gereksiz uzayan sahnelerle o kadar sıkıyorlar ki, bu tekrarları izlemekten bıkıyorum. Ben eski dizileri tekrar televizyonlarda görmek istiyorum. Yeniden çekilsin demiyorum. Çünkü böyle olunca büyülerini kaybedeceklerinden korkuyorum.
Tekrar bölümlerini şimdiki çocuklar da izlesin. Gündüz kuşağı bir sürü gereksiz program ve dizilerle dolu. Onlar yerine şimdiki çocuklar, bizim gibi dizi neymiş izlesinler ve görsünler. Ben de burnumu sızlatıp çocukluğumu hatırlatan o dizileri internette arayıp bulmak zorunda kalmayayım. Sadık bir okuyucunuz olarak size derdimi anlatmak istedim. Umarım mesajım yerine ulaşır.
Saygılar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA