Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte 'Yurdum İnsanı'

Acun'un yetenek yarışmasına rakip olarak yurt dışından sihirbazlar, jonglörler, gözünden süt fışkırtan, poposuyla ceviz kıran adamlar filan getirildiğinde yazmıştım; 'Bizim millet elalemle ilgilenmez. Kendi mahallesinden çıkıp horoz taklidi yapmaya çalışan bakkalı izler' diye... Bu nedenle Show TV'nin yeni yarışması Yurdum İnsanı'ndan çok umutluydum. Hem proje doğru damara kazma sallıyordu, hem de Alişan ve Çağla Şikel sunuculuk için doğru isimlerdi.
Yardımcı sunucu Necla Teyze ise adeta programın 'halkla ilişkiler müdiresi' gibiydi.
Sözün özü, ilk programı son derece başarılı buldum. Hele Yusuf Ali adında 11 yaşında bir 'bağlama virtüözü' vardı ki, beni mest etti. Bursalı gişe memuru Sosyete Kazım'ın ise bugüne kadar nasıl olup da kendini televizyonda gösteremediğine çok şaşırdım. Bir Mustafa Keser taklidi yaptı ki, aman aman...
Görünen o ki; bizim memleketin toprağı bir değil, iki değil, en az 10 yetenek yarışmasına malzeme verecek kadar bereketli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA