Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Enbe'nin sihirli değneği

Onları ilk dinlediğim günün ertesinde hamamdan çırılçıplak fırlayan Arşimet heyecanıyla bu sütunlarda 'Buldum, buldum; aradığım orkestrayı buldum' diye yazmıştım.
Behzat Gerçeker ve arkadaşlarının her şarkıları, her albümleri, her konser ve eşlikleri beni bu gruba daha da tutkun etti. Unutamam, Kalp Kalbe Karşı, Eksik, Senden Kıymetli mi?... Hepsi ruhumu çitileyen şarkılar oldu.
Enbe sadece benim gibi 'gerçek' müziği arayanların değil, listelere tutunmak ya da yerini sağlamlaştırmak isteyen sanatçıların da can simidi oldu. Şu anda listelerde gizliden gizliye bir 'Enbe rüzgarı' esiyor. Orkestranın Burcu Güneş ile beraber gerçekleştirdiği 'Unutma Beni Çiçekleri', Kral Pop TV listesinin en başında. Behzat ve arkadaşlarının imzasını taşıyan, Funda Arar'ın 'Hafıza' adlı single'ı da beş haftadır satış listesinin zirvesinde. Sırada Ajda Pekkan'ın arabesk albüm ve müzikal projesi, Bengü ve Ziynet Sali ile yapılacak ortak çalışmalar var.
Görünen o ki, liste ve satış garantisi atık Enbe stüdyosundan geçiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA