Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Böyle kaos görmedim!

3 Adam, cumartesi gecesi Star ekranlarında son kez ekrana geldi. Bizim gençler kısa bir aranın ardından TV 8 ekranlarında arz-ı endam eyleyecekler.
Acun Ilıcalı'nın kendi programını kendi kanalına transfer etmesi gayet normal tabii ki. Anormal olan ise veda programındaki kaostu. Ata Demirer ile Atiye'yi konuk eden çocuklar programı gayet güzel götürürken, Acun ile Gökhan Özoğuz sürpriz yapıp stüdyoya daldılar.
Ondan sonrası tam bir karambol... Onca konuk; ne masaya ne koltuklara sığabildi.
Yer bulan oturdu, bulamayan yere çömeldi ya da Gökhan gibi arkadaki kanepeye geçti. Derken telefonla Hülya Avşar bağlandı. Ses problemi nedeniyle dedikleri bir türlü anlaşılamadı. Gökhan'ın Hülya ile ilgili önemli açıklamalarda bulunacağı söylendi. Reklam dönüşü sesi yine kesik kesik gelen Hülya ile sürekli 'gak guk' eden Gökhan ve Acun'un bildiği ama biz seyircilerin bir türlü vakıf olamadığı 'o açıklama' beklendi. Gökhan konuşmaktan vazgeçti. Hülya hattan çıktı, Acun sürekli libero gibi arkaya kaçan topları süpürmeye çalıştı, Ata ile Atiye fena halde sıkıldı, kuliste bekleyen diğer konukların performansları ziyan zebil oldu, seyirci kaotik stüdyo ortamından bunaldı vs... (Yüksek reytingler, beğeniden ziyade 'Acaba şimdi ne olacak?' beklentisiyle ekrana bakakalmaktan kaynaklanabilir.) Özellikle Eyyvah Eyvah 3 filmini anlatmak için sadece bu programı seçip büyük jest yapan Ata Demirer, enimin ki kendisinden çalınan rollerden hiç de hoşnut kalmadı ama nezaketini de bozmadı. Kısaca Acun, Gökhan ve Hülya'nın veda programını renklendirmek için yaptıkları sözde jest, fena halde geri tepip programın ve dolayısıyla da izleyicinin keyfini kaçırdı.
Allah'tan kontrolü tamamen kaybolan program, kazasız belasız Star seyircisine veda edebildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA