Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Madenden Hasan çıktı

O Ses Türkiye'nin finalistlerinden Hasan ve Ersin, cuma günü Oylum Talu'nun TV 8'de sunduğu Anlatacaklarım Var'a konuk oldular. Hasan, seslendirdiği türküyü öyle duygulu okudu ki, Oylum Talu'yu hüngür hüngür ağlattı. Öyle ki stüdyo ekibi Talu'ya mendil yetiştirmekte zorlandı. Bu beklenmedik olayın ardından Talu şaşkındı: "Bana ne oldu anlayamadım. Bugüne kadar ağlayan sunucuları hep eleştirirdim. Pek çoğunu da reyting için ağlıyorlar sanırdım. Meğer insanın dolup taştığı böylesi anlar oluyormuş. Çok şaşkınım."
İşte Hasan'ı yarışmada birinciliğe taşıyan da bu 'duygu' idi. Sesiyle ve tavırlarıyla insanın adeta içine işliyor.
Diğer taraftan Hasan'a yarışma boyunca omuz veren, onunla aynı gün elemeye katılan ama sırf onu desteklemek için yarışmadan çekilen can dostu Uğur'u da bu program sayesinde tanıma fırsatı bulduk. Sesi şahane, fiziği de özellikle tarihi diziler için son derece uygun. Prodüktörlere küçük bir tüyo vereyim dedim.
Bu arada Zonguldaklı Hasan yarışmayla ilgili bir anekdotu da anlattı. Hasan'a büyük destek veren Zonguldaklı maden işçilerine meğer final gecesindeki oylama anında özel izin verilmiş. Hepsi çalıştıkları galerilerden yüzeye çıkartılmış ve SMS atmaları sağlanmış.
Bakalım Zonguldak'ın madenlerinden çıkan bu yeni cevher, mücevher haline gelebilecek mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA