Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Rolü mayo ile kapmış

Okan Karacan, TV 8'de konuk olduğu Aramızda Kalsın programında Çılgın Dershane filmindeki rolünü nasıl aldığını anlattı. Hikaye hem ilginç, hem de genç oyunculara örnek olacak cinsten.
Karacan, ilk görüşme için yapımcı Faruk Aksoy'un bürosuna gitmiş. Karacan'ı üzerinde günlük bir kıyafet, saç baş perişan, kiloları üzerinden taşacak şekilde gören Aksoy, sitem etmiş. "Yahu iş görüşmesine böyle gelinir mi kardeş?"Okan Karacan mahcup olmuş. "Haklısınız; bugün üniversite sınavım vardı, aklım başımda değil ama bana inanmanızı istiyorum. Bir dahaki sefere karşınıza rolüme hazır olarak geleceğim" demiş. 15 günlük kamp döneminin ardından Karacan, yapımcının karşısına bu kez kendi deyimiyle 'cillop gibi' çıkmış.
Üstelik, neredeyse tamamı sahilde geçen film için Faruk Aksoy'un karşısına mayo giyerek gelmiş. Deneyimli yapımcı, "Aferin. Bu senin iş disiplinini gösterir. Seçme sonuçları ne olursa olsun seninle mutlaka çalışmak isterim" demiş. Sonunda Karacan, Çılgın Dershane filmindeki rolü kapmış... Bu hikayeyi duyunca "İyi ki filmde Okan'ın sevişme sahnesi yoktu" diye geçirdim içimden. Düşünsenize, yapımcının karşısına 'rolüne hazır' halde geldiğini!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA