Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Leonardo resitali

Aday olan tüm filmleri izlememiş olmama rağmen bu yıl Oscar'da En İyi Aktör adayım kesinleşti: Leonardo DiCaprio...
Geçen hafta sonu Para Avcısı'na gittim. Filmi özellikle çocuklar ve gençler için son derece tehlikeli bulmama rağmen, Leonardo'nun oyunculuğuna hayran kaldım.
Şimdiden uyarayım: Filmde uyuşturucu kullanımı açıkça özendiriliyor. Seks bağımlılığı ve türlü rezalet de tavan yapıyor. Hatta neredeyse her film karesinden çırılçıplak bir kadın ya da adam fırlıyor. Yönetmen, Wall Street'in fantezi ötesi dünyasını en gerçekçi şekilde resmetmek için belki de zorunlu olarak insanları bu şekilde 'dürtmeyi' tercih etmiş. Ama beni haddinden fazla rahatsız ettiğini söylemeliyim. Yani filme 'artı 18 ötesi' bir çekince koyduğumu belirteyim ki, gidince kulaklarımı çınlatmayın.
Ama Leonardo DiCaprio; para hırsı, uyuşturucu ve seks bağımlılığının vahşileştirdiği broker'ı öyle gerçekçi oynuyor ki, sinemaya gönül verip de bu şahane resitali izlememek olmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA