Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Heves kırmayalım

X Factor Star Işığı hiç de O Ses Türkiye'nin altında ezilecek gibi durmuyor. Program, özenle seçildiği belli olan yetenekli yarışmacıları ile göz dolduruyor. Ama Karadayı karşısında reytingleri daha fazla ilerlemeyecek gibi. Haftaya bir de karşısına Survivor dikilince...
Bu hafta Emre Aydın'ın hastalığı nedeniyle 'yedek kulübesinden' gelen Behzat Gerçeker de jüri masasına çok yakıştı. 'Gerçek' bir müzik adamı olarak, bugüne kadar keşfedip müzik dünyasına kazandırdığı müthiş yeteneklerin de referansıyla 'güven' telkin etti. Onu bundan sonraki haftalarda 'asil üye' olarak görürsem, şaşırmayacağım. Aslında jürinin tamamı, büyük sempati beslediğim kişilerden oluşuyor.
Sadece Ömer Karacan'ın pek çok yarışmacı için kullandığı "Sakın devam etme, kendine başka iş bul" şeklindeki eleştirilerini fazla sert ve heves kırıcı bulduğumu söylemek istiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA