Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kıvanç'ı ikiye katladı

Herkes salı akşamının reyting sonuçlarını merak ediyordu. Star TV, sezonun en iddialı dizisi Kurt Seyit ve Şura ile gala yaparken, ekrana geldiği ilk haftadan itibaren birincilik tahtına kurulan Kanal D dizisi Küçük Ağa'nın ne yapacağı merak konusuydu. Sonuç: Total grubunda Küçük Ağa, yani Emir Berke Zincidi; Kurt Seyit yani Kıvanç Tatlıtuğ'un reytinglerinden yaklaşık iki kat daha iyi bir sonuç elde etti. Totalde Küçük Ağa'yı, ATV ekranında yayınlanan ve yılın en başarılı aksiyon dizisi olarak niteleyebileceğim Kaçak izledi. Kurt Seyit ve Şura ilk hafta üçüncülük ile yetindi. AB grubunda da birincilik Küçük Ağa'nın olurken, onu Kurt Seyit ve Şura ile Kaçak takip etti.

BEKLENTİ YÜKSELİNCE...
Bazen beklentiyi yükseltmek, aleyhte sonuçlar doğurabiliyor. Tanıtımları iki ay önceden başlayan, son bir hafta ekranda 'dijital geri sayımı' yapılan Kurt Seyit ve Şura belli ki genel izleyici kitlesini fazla etkileyememiş. İnsanların bağlandıkları bir diziyi sezon ortasında kolay kolay terk etmedikleri de bu sonuçla bir kez daha kanıtlanmış oldu. Ayrıca yapımcıların ve kanal yönetimlerinin ihmal edemeyecekleri en büyük seyirci kitlesinin 'çocuklar' olduğu da bir kez daha gün yüzüne çıktı. Küçük Ağa yayınlanırken kumandayı çocukların elinden almak pek mümkün değilmiş gibi görünüyor. Ayrıca Küçük Ağa'da tüm ailenin ekran başında kalacağı eski bir Yeşilçam tadı da var. Ben Türker Ağabey'in (Türker İnanoğlu) yerinde olsam; tıpkı Ömercik ya da Sezercik gibi, Küçük Ağa serisini de sinema salonlarına taşımak için vakit kaybetmezdim.

YİĞİDİN HAKKINI VERELİM
Bu arada yiğidin hakkını da hemen teslim edelim. Kurt Seyit ve Şura'yı izlerken, eğer oyuncuları tanımıyor olsaydım, dublajlı bir BBC dizisi izlediğimi sanabilirdim. Ay Yapım'ı gönülden kutluyorum. Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah ise müthiş inandırıcı oyunculuklarıyla ekranda romantizm şelalesi gibi çağlayıp durdular. Televizyon yazarı olmak bir yana, sade bir Türk vatandaşı olarak, sektörün ulaştığı yeri büyük bir gurur ve mutlulukla izledim. Ellerinize sağlık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA