Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yaşa sen Suzan Anne!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün bana göre en anlamlı yayını, ATV'deki 'Kim Milyoner Olmak İster?'de gerçekleştirildi. Eşinden ayrıldıktan sonra altı çocuğunu, mahalledeki apartmanların merdivenlerini silerek büyüten Suzan Koç'un yarışmadaki 'koç gibi' mücadelesini herkes gibi ben de buğulu gözlerle izledim. Ama alkışlarımın yarısı da Kenan Işık'a gitti. Yüreğinin bir yanında Suzan Anne'nin yarışmadan iyi bir parayla ayrılması isteği, öte tarafta 'olabildiğince objektif olma' zorunluluğu vardı. Bize içindeki arzuyu öyle güzel hissettirdi ki, hepimiz birer Kenan Işık olup Kadınlar Günü'nde bu şahane kadının para kazanması için dua ettik.
Hele Suzan Anne, 'Peyzaj kelimesinin anlamı nedir?' sorusunda telefon jokerini kullanırken, nefesimi tuttum. Güzel Sanatlar'da hocalık yapan joker, yanlış yanıt olan 'Bahçe' şıkkını tercih edince, "Eyvah" dedim içimden, "Kadıncağızın tüm emeği mahvolacak." Çünkü doğru yanıt 'Manzara' idi. Neyse ki Suzan Anne azla yetinmeyi öğrenmişti. "Dünya Kadınlar Günü'nde alçakgönüllü bir kadın olduğumu göstermeliyim" deyip 30 bin liralık çeke razı oldu da, hepimize derin bir 'Oh' çektirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA