Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tolga, kedi mi yuttu?

Tolga Karel'in evine, 20 bin liralık borcu için haciz memuru geldiği haberini üzülerek okudum. Çünkü aileyi yakından tanıyorum.
Belli ki Tolga, yine rahatlığının kurbanı olmuş. Unuttuğu ve ihmal ettiği borç, katlana katlana çığ olmuş.
Ama benim bildiğim Acun Ilıcalı, Tolga'nın ruhu bile duymadan sorunu çoktan halletmiştir... 'Survivor' yarışmacısı Tolga'yı, penaltı atışları sırasında kalesinde devleşirken izledim.
Sanki kedi yutmuş gibiydi.
Oyunculuk yerine, kariyerine kaleci olarak devam etseymiş, şimdi yoldan geçen icra memurlarına havuzlu villasının terasından bakarmış!
Bu arada Allah, 'Survivor' yarışmacılarının ailelerine sabır versin. Evde kuş sütüyle büyüttükleri evlatlarının, yarışmada kaybettikleri simitle çayın ardından hıçkıra hıçkıra ağladıklarını görmek, kolay olmasa gerek.
Diğer yandan, 'Acun bereketi'nden de söz etmek lazım.
Neye dokunsa, ihya oluyor! Tur rehberlerinin, tek bir balina kuyruğu göstermek için turistlere okyanusta günlerce tur attırdıkları bir coğrafyada, 'Survivor' yarışmacılarını taşıyan teknenin önüne koca bir kambur balina sürüsü çıkmasın mı!
National Geographic'çiler arka arkaya beş kez kuyruğunu suya çarpan balina görüntüsü çekebilmek için aylarca okyanusta dalga yesin, sen 15 dakikalık yolculuk sırasında balina festivalinin tam göbeğine düş! Olacak şey mi!
NOT: Acun Ilıcalı, taa Dominik'ten kalkıp bizim 'Medyatik' programı için İstanbul'a geldi. Canlı yayın bugün 18.20'de Beyaz TV'de. Meraklısına duyurulur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA