Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kurtlar bile yetişemiyor

Eskiden 'Kurtlar Vadisi: Pusu' senaristlerinin yazdığı olaylar, öngördüğü gelişmeler iki ay sonra gerçekleşirdi. Şimdi senaristler Türkiye'nin gündemine yetişmekte zorlanıyor.
Memleket öyle bir sise, pusa sardı ki; yeni senarist Necati Şaşmaz tape okumaktan, her gün patlayan skandal ses kayıtlarını, video görüntülerini izlemekten yazmaya vakit bulamıyordur diye tahmin ediyorum!

BU DA ŞANTAJ PUSUSU
Vadi'nin son bölümü de yine memleket gündemine dair müthiş mesajlar içeriyordu. At izi bir kez daha it izine karışmıştı. Vadi'ye sis bulutu çökmüştü. Hele bir milletvekilinin önüne seks videosu görüntülerinin konup istifaya zorlandığı sahne vardı ki, demokrasi adına gerçekten yürekleri burktu.
Gelin görün ki, şantajlımontajlı kasetlerin konu edildiği o bölümün yayınlandığı gün, Türkiye çoktan gündemini değiştirmiş, devletin en üst kademesinin Suriye konusunda yaptığı son derece hayati görüşmenin ortam dinlemesiyle deşifre edilmesine odaklanmıştı.
Kim derdi ki gün gelecek, Türkiye'nin gerçek gündemi, Kurtlar Vadisi'ne rahmet okutacak... Ve kim derdi ki bir gün öyle kalleşler, öyle hainler çıkacak ki; Vadi'nin en azılı tapınakçıları bile onların eline su dökemeyecek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA