Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sultan-ı yegâh

Bir zamanlar şirketteki pazar mesaime Yaşamdan Dakikalar eşlik ederdi. O programı çok özlüyorum. Şimdilerde ise pazar günleri bu yazıları kaleme alırken, önümde Fox ekranı açık. Çünkü Türkan Şoray'la Pazar Kahvaltısı programının tutkunu oldum.
Bu hafta Eda-Metin Özülkü çiftini ağırlayan Sultan'ın, biz izleyicileri için büyük bir sürprizi vardı. İlk kez bir televizyon programında eline mikrofonu alıp şarkı söyledi.
Biliyorsunuz, Türkan Şoray çok yakında bir müzik albümüyle karşımızda olacak. Pazar günkü performansı ise bu albümde ne tür güzelliklerle karşılaşacağımızı müjdeleyen bir haber güvercini gibiydi.
'Kimseye Etmem Şikayet'i okurken her zamanki gibi çok heyecanlıydı. Yine eli ayağı, sesi titriyordu. Ama şarkının duygusunu bizlere o kadar başarıyla aktardı ki... Zaten biz de Sultan'ı, göğüs kafesinde şakıyan ve tıp dilinde adına 'kalp' denilen o ürkek serçe için sevmedik mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA