Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Turabi, biraz dur abi!..

Bu sezon 'Survivor Filozofluğu' el değiştirdi. Geçen yıl Nihat Doğan'ın tekeline geçen felsefi cümlelerin bu yılki sahibi Turabi oldu. Önce Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında dikkati çeken, ardından Acun Ilıcalı tarafından Survivor yarışmasına davet edilen, aynı zamanda dans ve kafes dövüşü ile de ilgilenen Turabi, birbirinden ilginç aforizmaları ile dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.
Rakip takımın yarışmacısı Gökhan Keser'i 'Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner' diyerek kızdıran, bir zamanlar 'Kardeşim' dediği Sahra'nın ismini yazarken, "Son zamanlarda sana fazla 100 verdim. 96'sını geri alıyorum, şimdi etrafımda dört dön bakalım" diyerek 'ayar' veren Turabi, Yiğit'in ismini yazarken de, kağıdı kıvırıp son iki harf olan 'it'i kameraya göstererek, "Ya avcı ol, ya da av... Ama avı, avcıya getiren köpek olma" demişti.
Turabi'nin son vecizesi ise ismini yazdığı Sahra'ya geldi:
"Beraber yola çıktığın kişileri, yolda bulduklarınla değiştirirsen, yolunu şaşırırsın. Yolun açık olsun Sahra..."
Vallahi eğlenmek için seyrettiğimiz bir yarışmada bu kadar ağır felsefeyi hazmetmekte zorlanıyoruz. Turabi, ne olur biraz dur abi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA