Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Survivor'ın sırrı

Survivor neden yıllardır reytinginden bir şey kaybetmiyor?
Yanıtı, bu hafta bir kez daha ortaya çıktı. Acun, yarışmanın 'eskimesine' asla izin vermiyor da ondan.
Yarışmada 'patinaj' başlar başlamaz, Acun Ilıcalı ve ekibi hemen boşa dönen lastiğin yere tutunabilmesi için alta yeni bir malzeme seriyor.
Bu hafta Acun, iki kişinin Ünlüler takımından Gönüllüler takımına transfer olacağını açıklayıp adaların birleşmesine rağmen takımların aynı kalacağını söyleyince, herkes ters köşeye yattı. 'Ünlüler konseyi' ile heyecan zirveye ulaştı, Akın ve Duygu'nun Gönüllüler takımına geçmesiyle kartlar adeta yeniden dağıtıldı. Gerçekten müthiş bir yayıncılık manevrasıydı.
Bu arada en çok Akın'a acıdım. Gönüllüler takımında başladı, Ünlüler'e transfer oldu, sonra yeniden Gönüllüler'e sürgün edildi. Bence seneye Hülya Cup'ın açılışında onur konuğu olsun. Zira tenis topu gibi bir o sahaya, bir bu sahaya düşüp duruyor.
Bu arada mutluluk hormonu serotonin gibi girdikleri her bünyeyi neşelendiren 3 Adam ile beraber Survivor adası gerçek bir cennete dönüştü. Bizimkilerin parkurlardaki 'sefil' mücadelesi ve muhteşem yarışmacı taklitleri, izleyenleri gülmekten koltuklarından düşürecek kadar başarılıydı. Hele o Merve'nin balıklara koşması yok mu...
Gözümün önüne geldi, yine patlattım kahkahayı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA