Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İlaç niyetine

Bir şiir sevdalısı ve şiir niyetine müsvedde kağıtlarını karalayan 'şair müsveddesi' olarak heyecan ve merakla beklediğim bir albüm var. Birbirinden değerli sanatçılar, şair Ahmet Selçuk İlkan'ın 'Söz' albümünde bir araya geldi. Sekiz aranjör ve 14 sanatçının bir araya gelerek Ahmet Selçuk İlkan'ın şiirlerine can verdiği albümde; pop, rock, özgün ve fantezi müzik örneklerinde klasikleşmiş Ahmet Selçuk İlkan şarkılarının yanı sıra yepyeni şarkılara da yer verildi.
Albüme soluk verenler adeta bir 'rüya takımı' oluşturuyor.
Kimler yok ki?
Zara, Yıldız Tilbe, Işın Karaca, Kutsi, Baha, Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen, Niran Ünsal, İntizar, Ebru Yaşar, Metin Şentürk, Fatih Kısaparmak, Recep Aktuğ ve Onur Akın... Nü Müzik etiketiyle çıkacak albümün iki klibi de yakında müzik kanallarında dönmeye başlayacak.
Hem Ahmet Selçuk İlkan'ın özenle seçtiği her kelime ile gönül telimizi akort eden mısraları, hem de birbirinden yetenekli sanatçıların yatmadan önce içilen ılık süt kıvamındaki nağmeleri... Müzik marketleri yerine eczanelerde satılsa yeridir vallahi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA