Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aman aramızda kalsın!

Aramızda Kalsın dizisini seviyorum. Çünkü 'bitki çayı' gibi bir dizi. Pek çok kişi gibi benim de üzerimde acayip bir rahatlama, gevşeme etkisi yaratıyor. Ancak geçen hafta yayınlanan bölümdeki bir sahne, süzgeçten kaçmış çay yaprağı gibi boğazıma takılıverdi.
Çaresiz aşıklar Mahir ile Arife parkta buluşmuşken, uzaktaki Hatçik onları fark eder gibi oluyor. Arife tanınmamak için hemen topallamaya başlıyor.
Hatçik eve geldiğinde, hane sakinlerine parkta Mahir'i bir kızla gördüğünü anlatırken, Hüsne soruyor: "Kızın bir ayıbı mı var?"
Hatçik de "Topal" diye yanıt veriyor.
Hüsne, yapılan düşüncesizce hatayı dalga dalga büyütecek o cümleyi kuruyor: "Topal mopal... Kalbi iyi olsun..." Tabii ki art niyet aramaya gerek yok ama belli ki diyalog yazılırken 'empati' biraz eksik kalmış.
Aslında insanın en fazla değer verilmesi gereken organının 'yüreği' olduğu anlatılmak istenirken, kantarın topuzu kaçmış.
Yani kaş yaparken göz çıkartmışlar.
Neyse, 'kaza' deyip geçmek en iyisi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA