Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sanki aklımızı ele geçirdiler

Beşiktaş'ta boğulmak üzere olan adamı kurtarmak yerine esprili yorumlar(!) yapmayı tercih eden gençlerle ilgili kaleme aldığım 'Ölen adama tweet atmak' yazısına çok sayıda destek mesajı geldi.
Okurumuz Gülşah Sönmez'in tespitleri de gayet yerindeydi:"Sayın Yüksel Aytuğ, 'Ölen adama tweet atmak' başlıklı yazınızı bu sabah okudum. 'İnsanlar önlerinde can çekişen adam için bile esprili(!) tweet atma gayreti içine girmişse eğer, topyekun boğuluyoruz demektir...
' Ne kadar güzel anlatmışsınız toplumdaki erozyonu. Toplum ne yazık ki, sosyal paylaşım sitelerinde kendini kaybetti. Bu sitelerden paylaştıklarıyla insanlar var oluyor ya da yok oluyor. Ne yazık ki toplum olarak empati özelliğimizi kaybetmişiz.
Empatiden yoksun beyinlerimizle boğuluyoruz adeta. Sanki akıllarımız sosyal paylaşım siteleri tarafından ele geçirilmiş ve bunlar aracılığıyla birinin paylaştıkları, bir diğeri için akıl ve mantık süzgecinden geçirilmeden kabul ediliyor ya da kabul edilmeyenler için de diğer görüşte olan kişi olumsuz söz yağmuruna tutuluyor. Her türlü farklı düşünce beynimize farklı ideolojiler şeklinde oturuyor. Bir fikir ideolojik olmasa bile bizler, onu ideolojik hale getirip birbirimizi adeta yiyoruz. Sizin bugünkü yazınızı çok beğendim, Allah razı olsun. Emeğinize sağlık, teşekkür ediyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA