Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dolgu malzemesi yerine...

Seyirci, ekran başındayken kendisine saygı gösterilmesini arzu ediyor. Ne yazık ki, ismini not etme olanağı bulamadığım bir okurumuz da bunu çarpıcı bir örnekle dile getirmiş:
"Merhaba Yüksel Bey. Sıkı bir okuyucunuzum fakat ilk defa yazıyorum. Kanal: Fox. Saat: 15.30-16.30 arası. Tarih: 01.06.2014, yani geçen pazar günü Güldür Güldür programlarının eski bölümleri vardı. Bu programı da severek izliyorum. Fakat tam skecin ortasında pat diye program bitti. Karagül dizisi şak diye karşıma çıktı. (Bari skecin sonunu bekleselerdi.) Tabii hemen kanal değiştirdim. Bir daha da Fox'u açmam. Çünkü insanı enayi yerine koyuyorlar. Ama şunu unutmasınlar, biz televizyona bakmıyoruz, televizyonu izliyoruz..."
YAZAR NOTU: Söz konusu saygısızlık sadece izleyiciye değil, adeta 'dolgu malzemesi' olarak kullanılan program ekibine de yapılmış sanırım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA