Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Müge Anlı'ya haksızlık

Esra Erol'u çok severim. Hem televizyon figürü, hem de insan olarak... Ama bu sezon 'Yılın En İyi Kadın Sunucusu' denilince aklıma Müge Anlı'dan başkası gelmiyor doğrusu...
Hele geçen cuma günü koca bir yılın dökümünü yaptığında hayretten ağzım bir karış açık kaldı. Onca cinayeti çözmüş, onca kayıp insanı yakınlarına kavuşturmuş, canlı yayında cinayeti itiraf ettirerek televizyon tarihine bile geçmişti.
Yaptığı iş, bir televizyon programı olmanın ötesine geçip adeta bir kamu hizmetine dönüşmüştü. Üstelik bu işi yaparken uzman psikolog ve hukukçulardan destek alarak, kafa göz yarmadan, hukuku ve etik ilkeleri çiğnemeden, gündüz kuşağının en çok izlenen programı olmayı da başarmıştı. Ama gelin görün ki, Altın Kelebek'te ödül Müge Anlı yerine Esra Erol'a gitti.
Altın Kelebek'i izlerken, Antalya Televizyon Ödülleri'nin bu yıl gerçekleştirilmemesine bir kez daha üzüldüm. Çünkü ödül organizasyonlarının ardında yayın grupları olunca, ister istemez insanların kafalarında soru işaretleri doğuyor.
Her ne kadar ödüllerin halk oyu ile belirlendiği söylense de, elin ağzı torba değil ki büzesin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA