Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Survıvor finaline itiraz var

Her cumartesi olduğu gibi bugün de Yakından Kumanda'nın düğmelerine okurlarımız basacak. Çünkü onların talep ve değerlendirmelerinin eskiden olduğu gibi, bu sezon da sektörün gelişimine büyük katkı sağlayacağına gönülden inanıyorum.
Survivor yarışmasının statüsü, seyirci nezdinde tartışılmaya devam ediyor.
Köşemize yaptığı değerli katkılarıyla tanıdığımız okurumuz Haluk Zırh da konuyla ilgili genel bir değerlendirmede bulunmuş:
"Sayın Yüksel Aytuğ; hoş geldiniz, özlemiştik yazılarınızı, şimdiden iyi çalışmalar dilerim. İmkan olsaydı da, bu soracaklarımı Acun Bey'e sorabilseydim. Sizin bu konudaki görüşlerinizi de öğrenmek isterim. Belki bu sebeple Acun Bey'e de ulaşmış oluruz diye düşünüyorum.
Sayın Aytuğ, Survivor'da herkes büyük mücadele ve özveride bulunuyor ama birincilik, SMS ile birinci olana veriliyor. Bu bana çok saçma geliyor. O zaman bu insanlar ne için yarışıp güçlerini, becerilerini ortaya koyuyorlar?
Kimin daha fazla taraftarı (seveni!!!) varsa, direkt SMS tartısına çıksınlar, birinci belli olsun. Bence yarışmada kim yarışları kazanıp birinci bitirdiyse, ödül ona verilmeli. Yoksa büyük haksızlık olur. Lütfen bu konudaki düşüncelerinizi köşenizde yazınız. Sizin görüşleriniz de benim için önemli. Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim, kolay gelsin..."
YAZAR NOTU: SMS uygulaması her ne kadar birkaç yarışmacının kumpas kurup güçlü yarışmacıyı elemesine engel olmuş gibi görünse de, birincinin tamamen seyirci oyu ile belirlenmesi Survivor'ın gerçek ruhuna uygun değilmiş gibi geliyor bana da...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA