Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tesadüfün bu kadarı!

Cavit Yeşildere adlı okurumuz, ATV'nin yeni dizisi Diğer Yarım ile ilgili eleştirilerini sıralamış:
"Merhaba Yüksel Bey, öncelikle saygı ve sevgilerimi gönderiyorum size. Diğer Yarım adlı ATV'nin yeni dizisiyle ilgili beni şaşırtan noktayı sizinle paylaşmak istiyorum. Mantık hataları dışında, diziyi hem duygusal, hem de eğlenceli bulduğumu söyleyebilirim. İkiz kardeşlerden Esma, internette bir gençle tanışıyor. Ama, o genç, 15 milyonluk İstanbul'da ikiz kardeşinin arkadaşı çıkıyor. Esma'nın halası da, Mihrabat Korusu'nda gezerken bir yaşlı amca ile tanışıyor ve o amcanın da, ikizlerin dedesi olduğunu görüyoruz. Bununla bitmiyor tabii... İkizler birbirlerinden ayrılalı 20 sene olmuş. Ama babalarının (Ecevit) 20 sene önceki hali ile, şimdiki hali arasında, sakalındaki hafif kırlaşma dışında hiçbir fark göremedim.
En başta, 20 senede insanın yüzünde bariz çizgiler oluşur. Kilo alma ve saç dökülmesi herkeste olmayabilir diyelim; bari, eski resminde sakalsız olsaydı ya da resimdeki saçı biraz uzun olsaydı. Okuduğunuz için teşekkür ederim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA