Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Stüdyodakiler seyirciyi yoruyor

Programa dinamizm getirmek adına stüdyoya getirilen izleyiciler bazen abartılı hareketleriyle yapımları çekilmez hale getiriyorlar. Ümmühan Ünsal adlı okurumuz da pek çok izleyicinin bu konudaki şikayetini dile getirme ihtiyacı hissetmiş:
"Yüksel Bey merhaba. Şoray Uzun'la 7'de 7 yarışmasını anlattığınız yazınızda, locadaki itici kahkahalı arkadaştan bahsetmişsiniz. Benzer bir rahatsızlığı ben de Çarkıfelek'te yaşıyorum.
Fatmagül'ün donukluğuna, yarışmanın durgunluğuna rağmen İlker Ayrık gibi bir adam olunca sunucu koltuğunda, o program izleniyor. Program süresi kısa. Biraz daha uzatılıp aralarda hem yarışmak, hem eğlendirmek için ünlü konuklar çağırılabilir, telefonla yarışmacı bağlanabilir ya da seyircilerin de dahil edileceği etaplar yapılabilir diye düşünüyorum. Rahatsız olduğum konuya gelirsek... Çarkta pas ya da iflas geldiğinde seyircilerin bazılarından o kadar abartılı 'Aaa' sesi yükseliyor ki, kulak tırmalıyor. Kanal değiştirmemek için zor tutuyorum kendimi... Yalnız olmadığımdan da eminim."
Tuğçe Öztürk adlı okurumuz ise aynı yarışma programı hakkında bir başka sıkıntıyı dile getirmiş: "Yüksel Bey, köşenizin sıkı takipçisiyim. Hemen konuya geçeyim. Çarkıfelek'te yarışmacıyı sistem seçiyormuş gibi yapıp aslında önceden belirlenmiş olduğu, yarışmacıları arkada desteğe gelen akrabalarından anlayabiliyoruz. Zaten yakalarına kart da yapıştırılmış. Madem yarışmacılar önceden belli, sistem seçiyormuş gibi yapıp seçilenlerin şaşkınlıklar içindeki çığlıklarına gerek var mı? Ekran başındakileri kandırmak değil midir bu?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA