Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Deli dolu bir dizi

Size tuhaf gelecek ama yaz ekranını daha çok seviyorum. Çünkü entrikalı, kasvetli, vurdulu kırdılı diziler yerlerini romantik komedilere, güldürülere, bilgi yarışmalarına ve kaliteli sinema filmlerine bırakıyor. Ayrıca Reyting Hazretleri'nin kılıcının ucu biraz törpülendiği için sinir bozucu rekabet, odalarımızın içine daha az doluyor.
Yeni dönem dizileri içinde Ulan İstanbul, Diğer Yarım, Kaçak Gelinler, Güzel Köylü, Ruhumun Aynası ve Otel Divane'yi diğerlerinden bir adım önde görüyorum. Geri kalanların akıbetini bilmem ama bu saydıklarım kapağı kış sezonuna atacak gibi görünüyor.
Show TV'nin yeni dizisi Otel Divane'yi sevdim. Sıcacık, eğlenceli, iyi yazılmış ve yönetilmiş bir dizi. Volkan Severcan yine kendini izlettiriyor.
Emre Altuğ artık eni konu oyuncu oldu. Akıl hastalarından kurulu otel personeli arasında 'Bellboy Yüksel' özellikle ilgimi çekti.
İsminin bendeki yankısı da etken olabilir tabii ama bu karaktere can veren genç oyuncu Cenk Acarlar'ın adı bundan sonra daha sık duyulacak gibi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA