Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aramızda kalmasın

Bravo Salih Keçeci... Tebrikler Pelin Çini...
TV 8'in Aramızda Kalsın ekibi, hepimizin ağustos böceği gibi 'kaytardığı' yaz sezonunun çalışkan karıncaları oldular. Hem programlarına ara vermediler, hem de bayram için hazırladıkları özel programları ile fark yarattılar.
Bayram sohbeti dediysem, öyle yasak savmak için değil; birbirinden ünlü isimlerin evlerine konuk olup onlarla son derece keyifli röportajlar yaptılar.
Orhan Gencebay, Muazzez Abacı, Hülya Koçyiğit, Hande Yener gibi gerçek starları konuk edip en doğru soruları sorarak en cazip yanıtları aldılar. Özellikle Muazzez Abacı röportajı müthişti. Gönül verdiği kabadayı Hasan Heybetli cezaevine düştüğünde, hapishanenin karşısında ev tutup o her ıslık çaldığında balkona çıktığını anlatttı Abacı... Unutulmaya yüz tutan 'gerçek aşkın' tablosunu çizdi adeta... Velhasıl, bizim çalışkan karıncalar, kış sezonunda bu 'stoğun' nimetlerinden faydalanacaklar. Ellerinize sağlık arkadaşlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA