Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yalan Dünya küme mi düştü?

Güneş gazetesinde yayınlanan habere göre, Yalan Dünya dizisi yeni sezonda Total grubu reytinglerini yükseltmek için bazı değişikliklere gidecekmiş.
Olgun Şimşek'in canlandırdığı 'Selahattin' karakterinin dizideki ağırlığı artacakmış.
Konuk oyuncu olarak diziye renk katan ve bir ameleyi canlandıran Recep Memili'ye de daha fazla rol yazılacakmış. Kanal yönetimi, maliyetlerin azaltılmasını istediği için de Beyazıt Öztürk iki-üç haftada bir dizide görünecekmiş...
Benim hatırladığım; Yalan Dünya, ekranlara ilk geldiği günden bu yana AB grubunda çok parlak reyting sonuçları elde ediyordu.
Peki böylesine önemli bir avantajı niye yok ediyorlar ki?
Reklamverenin daha ziyade AB grubu verilerini baz aldığını dünya âlem biliyor. Çünkü ekonomik düzeyi ve harcama inisiyatifi bulunan grup, onlar.
Bir dizinin AB puanları ne kadar yüksek ise, verilen reklamın geri dönüşü de o denli yüksek olur. 'Yalan Dünya'nın, yakaladığı bu büyük avantaj ve ayrıcalıktan mahrum bırakıp 'sıradan' bir komedi dizisine dönüştürmek kimin fikri acaba? Yoksa birileri seçkin, seçici, kıvrak zekalı, ince espriden anlayan seyirci kitlesini yok edip hepimizi 'genellemek' mi istiyor?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA