Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Seyircinin kalbini çalar mı?

Birbirinin benzeri konulardan baygınlık geçiren televizyon izleyicileri için atv'nin yeni dizisi Kalp Hırsızı'nın konusunu okuduğumda "İşte çöldeki vaha" demiştim.
Üstelik Birol Güven gibi bir dizi ustasının atölyesinden çıkmış olması büyük avantajdı.
Bebeği karnında terkedilen ve daha sonra oğlunu babasız büyütmek zorunda kalan, düştüğü yalnızlık denizinde sarılacak 'yılan' arayan çaresiz bir kadın, babasızlık yüzünden duygusal travma yaşayan sorunlu bir çocuk ve 'ilaç niyetine' eve giren, Robin Hood'vari yakışıklı hırsız...
Aslında senaryoda bir sezonu kurtarmaya yetecek bir derinlik ve zenginlik yokmuş gibi görünüyor. Ama Birol Güven'in sadece bir ailedeki iki çocuğun yetişkinlik sorunlarından yola çıkıp 10 yıllık dizi yazdığını (Çocuklar Duymasın) kimse unutmasın.
Eminim, diziye eklenecek küçük hikayecikler ve yeni karakterlerle yine herkesin ailece ekran başına dizilip 'aile olmanın' ne yüce bir zenginlik olduğunun farkına varacağı bir dizi yaratacaktır.
Başrollerdeki Mine Tugay ve Kenan Ece'nin cazip bir çift oluşturacakları kesin. Ancak yardımcı oyuncularda biraz sorun görüyorum.
Çocuk ve bakıcısı sanki biraz eğreti duruyorlar.
Özellikle küçük oyuncunun seçiminde sanki biraz acele edilmiş gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA