Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kapıları açmadan önce...

Show TV'nin neşeli programı Ev Kuşu yaz ekranından en kârlı çıkan yapımlardan biriydi. Kimsenin ummadığı bir şekilde reyting listesinin ilk sıralarına kadar yükseldi. Bunda sempatik sunucu Evrim Akın'ın sıra dışı hallerinin, hazırcevaplığının ve esprili kişiliğinin rolü büyük. Ama bu programın tutkunları arasında 'ev hırsızlarının' büyük bir yer tuttuğunu da tahmin ediyorum. Çünkü ünlüler, evlerinin kapılarını program ekibine açarken, ekran karşısında kötü niyetlilerin de bulunabileceğini unutmuş görünüyorlar.
Örneğin; geçen hafta ünlü bir türkücü, her biri küçük bir servet değerindeki saat koleksiyonunu kamera önünde sergilemekte bir sakınca görmedi. İletişim ve enformasyonun bu altın çağında artık ünlülerin ev adreslerine ulaşmak mesele değil. Hatırlarsınız, Takip yarışmasının ünlü Takipçi'si Muhsin Divan'ın evi, nasıl bir koleksiyoner olduğunu Beyaz Show'da anlattıktan birkaç gün sonra soyulmuştu. Amacım tabii ki eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek ya da sevgili Evrim'in programına taş koymak değil ama kameranın kırmızı kayıt ışığı yanmadan önce ünlülerin kafasında küçük bir ampul yanmasını arzuluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA