Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Haberin hanım ağası

Geçen hafta 'Skandallar Kraliçesi olmak' başlığı ile kaleme aldığım yorumda, futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin'in gündemi fuzuli yere işgal etmesinden duyduğum rahatsızlığı dile getirmiştim.
Yazının başında da bir çağrıda bulunarak, "Asena Erkin'in bir yıl içinde yazılı basında ve televizyonda ne kadar haber olduğunu medya takip merkezleri bana bildirebilirler mi acaba?" demiştim.
Interpress'ten sevgili Deniz Bağcı çağrıma ses verdi ve derlediği istatistiği benimle paylaştı.
Her gün 2 bini aşkın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi tarayan Interpress'in verilerine göre 1 Ocak'tan 11 Eylül 2014 tarihine kadar sadece yazılı basında Asena Erkin'in isminin geçtiği haber sayısı 638. Televizyonda ise 62 haber yayınlanmış. Bu haberlerden biri, ana haber bülteninde kendine yer bulmuş.
8.5 ayda tam 638 Asena Erkin haberi... 62 haber de televizyonlarda... Bu sayıya ulaşabilen bir tek bilim adamımız, Nobel ödüllü edebiyatçımız, piyanistimiz, ressamımız, hayırseverimiz yok... Daha fazla söze gerek var mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA