Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Senaryoyu 'kader' yazınca...

Aynı mahallede doğup beraber büyümüşler. Sonra birbirlerine aşık olmuşlar ama aileleri evlenmelerine izin vermemiş. Her ikisi de kendi yollarına gidip birer aile kurmuşlar. Çocukları da olmuş ama evlilikleri yürümemiş ve boşanmışlar. 25 yıl sonra bir arkadaşlarının doğum günü partisinde karşılaşmışlar. Hayati Güven, şeker hastalığına bağlı olarak böbrek yetmezliği hastalığı ile mücadele ediyormuş. Melike Başaran bir an bile tereddüt etmemiş, bir böbreğini Hayati'ye vermiş. Nakil operasyonunun ardından evlenmişler.
Şimdi ikisi de mutlu, ikisi de sağlıklı... Hikayeleri, hayatın nasıl sürpriz kavşaklar, beklenmedik kesişmelerle örülü olduğunun kanıtı... Hayır, bu okuduklarınız, izlemeye başlayacağınız yeni bir dizinin tanıtım metni değil. Haber bültenlerine yansıyan, hayatın ta kendisi...
Hep diyorum ya, kalem bir kez kaderin eline geçmesin, cümle senarist nal toplar vallahi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA