Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu tarz kimin?

Show TV'de yeni bir moda yarışması başladı. Adı, Bu Tarz Benim... Tıpkı benzerlerinde olduğu gibi kendine güvenen kadınlar podyuma fırlıyor ve elbiselerini jüriye beğendirmeye çalışıyorlar. Bu kez jüride Ivana Sert ile beraber Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu var.
Ivana Sert artık bu alanda rüştünü ispatladı. Hem 'tarz' konusunda bilgi ve görgü sahibi, hem kırık Türkçesine rağmen kendini en doğru şekilde ifade etmesini biliyor, hem de kelimenin tam anlamıyla bir 'şov kadını' olma yolunda hızla ilerliyor.
Bu sütunlarda pek çok kez 'Nur Yerlitaş mutlaka bir televizyon projesinin içinde yer almalı' diye yazdım. Sonunda doğru programı buldu. Hem 'işi' biliyor, hem de satmasını... Bir kere acayip sürprizli bir kişilik. Değişken ruh haliyle ekran başındakileri her daim şaşırtmaya aday. Allah biliyor ya, o 'huysuz ve tatlı kadın' hallerine bayılıyorum.
Uğurkan Erez ise yine perde arkasındaki görünmez kahraman. Her zaman olduğu gibi hem kulisten podyuma, hem de ekrandan evlerimize pozitif enerji pompalamakla görevli.
Kemal Doğulu ise çokça Hakan Akkaya'yı anımsatıyor. Hem fiziki özellikleri, hem giyim kuşamı, hem de tavırlarıyla neredeyse tıpkısının aynısı... Sahi, bu tarz kimin?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA