Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Doktorlar dövülürken...

Yeni bir doktorlu dizimiz oldu. Adı, Hayat Yolunda... Öncelikle Ediz Hun'u yıllar sonra oyuncu olarak görmek çok keyifli. Prof. Dr. Veysel Güçlü rolü ne de çok yakışmış üzerine... İddia ediyorum ki; ampulü bulan Edison bile bir sahneyi Ediz Hun kadar aydınlatamaz.
Muhteşem Yüzyıl'ın Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu'nu bir kez daha 'ikinci kadın' olarak görünce içim ezilmedi değil doğrusu. Hürrem'den sonra bir de Melis ile uğraşacak şimdi. 'Deli dolu doktor Tayfun' karakteri de Yıldıray Şahinler'in elinde büyüdükçe büyüyecek gibi.
Konuya gelince: Sahip olduğu hastanedeki hastaların pek çoğunu ücretsiz tedavi ettiği için borç batağına düşen Başhekim Veysel Güçlü, yeniden kurduğu genç ve idealist doktor ekibiyle hayatta kalma mücadelesi vermeye başlıyor. Dizinin gala gecesinin, Okmeydanı'nda hasta yakınlarının saldırısına uğrayan bir hastanenin acil servisinin 'çalışanlarının geçirdiği yoğun travma' nedeniyle kapatıldığı güne denk gelmesi ise ne kadar manidar... Allah; cümle hekim, hemşire ve hastabakıcının yardımcısı olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA