Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Entegre tesis

Kesintisiz eğlence kanalı Flash TV, tüm kanalların birbirine benzediği televizyon evreninde 'farklı' kalmayı başarabilen ender yayın kuruluşlarından.
Ne zaman açsanız, müzik- eğlence programıyla karşılaşma garantiniz var.
Gündemin olumsuzluğundan asla etkilenmiyorlar.
Eğer toplumla empati halinde değilseniz, ölenle ölmüyor, üzülenle üzülmüyorsanız, kanalın tiryakisi haline gelmeniz işten bile değil...
Flash TV'de geçen hafta yeni bir eğlence programı başladı. Faik Öztürk bu kez yanında Safiye Soyman olmadan seyircinin karşısına geçti. Program 'hayırlı' bir işe vesile oluyor.
Maddi imkansızlıklarla boğuşan çiftlere stüdyoda krallara layık bir düğün vâdediyor. Ayrıca tüm beyaz eşyalar ve mobilyalar dahil olmak üzere tam tekmil çeyizlerini de düzüyor.
İlk programda Öztürk, genç damat adayına özel bir jest de yaptı. Borçları nedeniyle maliyede hakkında yedi dosyası bulunan damadın tüm borçlarını silme sözü verdi.
Eh, bundan iyisi Şam'da kayısı...
Bu arada Faik Öztürk'ün şarkı-türkü söyleme yeteneği ve repertuvarının günden güne geliştiğini de fark ettim.
Hem de ilk program konuğu Selahattin Alpay ile aşık atacak kadar...
Yeni bir Mustafa Keser mi doğuyor ne!
Son olarak naçizane bir öneri: Esra Erol Fox'ta çöpçatanlık yapsın, Faik Öztürk Flash TV'de 'mürüvvetlerine' erdirsin. İki program 'entegre tesis' gibi çalışsın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA