Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Oldu bu iş Atalay

Atalay Demirci'ye Yetenek Sizsiniz Türkiye'de gördüğüm ilk günden beri dört elle sarılmıştım. Topu topu üç kişinin tekeline giren ve artık patinaj yapmaya başlayan 'stand-up' kulvarında yeni bir soluk olacağını düşünüyordum; yanılmadım....
Önce yarışmayı kazandı, sonra yaz aylarındaki sahne şovuyla Türkiye'yi dolaşıp ününe ün, tecrübesine tecrübe kattı.
Atalay, geçen hafta TV 8 ekranlarındaki stand-up şovuna başladı. Adı; Kel Alaka... Gerçekten de birbirinden alakasız konular üzerine kelebek gibi konuyor. Ama bu dağınıklık, beraberinde müthiş bir dinamizm de getiriyor. Bu konsept, Atalay'ın doğaçlama mizah yeteneği, sempatik ve mütevazı kişiliği ile birleşince de ortaya eğlendirici bir şov çıkıyor.

SİNEKTEN YAĞ...
Aslında ilk bölüm 'demo' gibiydi. Bundan sonra programda neler olacağını tanıtan bir indeks tarzındaydı. Önümüzdeki hafta izleyicilerden gelecek yaratıcı videolarla programın daha da renkleneceğini düşünüyorum.
Atalay'ın ilk bölümdeki en büyük handikabı ise seyirciler arasından seçilip sahneye davet edilen sekiz gencin mizah açısından fazla 'malzeme' içermemeleriydi. Bu güçlüğe rağmen Atalay, sinekten yağ çıkarmayı bildi ve programını reyting listelerinde üst sıralara taşımayı başardı. Tebrikler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA