Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En şahane basket

Haber bültenlerinde rastlayabildiniz mi bilmem ama eğer ıskaladıysanız, çok şey kaçırdınız demektir.
ABD'nin Bayan Basketbol 3. Ligi'nde mücadele eden bir takımın yıldız oyuncusu, beyninde tümör olduğunu öğreniyor. Doktorlar, tedavisi mümkün olmayan hastalığı için Lauren adlı oyuncuya zaman bile biçemiyorlar.
Lauren, ligdeki son maçına çıkıyor. 47 saniye sahada kalıyor. Eline geçirdiği ilk topla potaya yöneliyor ve belki de hayatının son basketini atıyor...
O anda kendi takım arkadaşları, rakip takım oyuncuları, hakemler ve tüm seyirciler bu büyük coşkuyu çılgınca yaşıyorlar. Lauren'e değil de sanki 'hayatın ta kendisine' sarılıyorlar.
İşte o anlarda Lauren'in gözlerindeki müthiş 'yaşama sevincini' göremeyenler çok şey kaçırdı. Sanki potaya değil de feleğin çemberine sokmuştu...
Bu basket, skorboarda '2' olarak yazıldı ama bana göre değeri, dünya üzerinde 'yaşayan' tüm insanların sayısına denk, 6.5 milyardı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA