Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ah o sahne!

FOX TV'de yeni bir dizi başladı. (Hangi gün başlamıyor ki?) Adı, Günahkar... Konusu ilginç. Oyuncuları yıpranmamış yüzlerden oluşuyor. MF Yapım gibi işini bilen bir prodüksiyon şirketi tarafından üretilmiş. Ayrıca öyle bir haber bülteninin ardına denk geldi ki, isteseniz böyle bir olayı kurgulayamazsınız.
FOX Haber'de okulda düşüp hastaneye getirilen ama doktorların 'Bir şeyi yok, üşütmüş olmalı' denilerek evine gönderdiği, ancak birkaç saat içinde beyin kanamasından ölen bir çocuğun feci sonu ve ailesinin dramı konu ediliyordu.
Hemen ardından başlayan Günahkar'da ise bir profesör, benzer bir şikayetle hastanede yatan çocuğun nesi olduğunu anlayamamış, hatta bu konudaki şüpheleri ortaya koyan tıp öğrencisini azarlamıştı. Sonunda çocuğun beyninde anevrizma olduğu anlaşıldı. Profesör de öğrencisinden özür dilemek zorunda kaldı.
Ancak gerçek gündem ile bu kadar desteklenen dizide bir sahne vardı ki, koca bir çuval inciri berbat etti. Sözde bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyordu. (Neden o sahnelerde yağmura gerek duyulduğunu hiç anlamadım ya, neyse) Ama o yağmurun 'hortum marifetiyle' gerçekleştiği o kadar belliydi ki. Ortalık günlük güneşlikti. Üstelik kahramanımızın otomobiliyle uzaklaşma sahnesinde 15 metre ötedeki zeminin kupkuru olduğunu görmek, anında diğer kanala geçmeme yetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA