Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şakir sorunu

Öznur Aytaç adlı okurumuzun derdi ise çok başka. Ne mantık ve devamlılık hataları, ne de kötü oyunculuk performansları...
Okurumuz, Kocamın Ailesi dizisine yeni katılan 'Şakir' karakterinden(!) yana dertli: "Merhaba Yüksel Bey, izleyici yorumlarına verdiğiniz değeri biliyorum.
Benim üzüntüm; çok severek izlediğim Kocamın Ailesi adlı diziyi artık izleyemiyor olmam. Diziye yeni katılan Şakir yüzünden...
İsmini bile söyleyemediğim bir hayvan olan Şakir ve cinslerine karşı duyduğum korku, çocukluğuma dayanıyor.
Öyle ki, çocukluktan gelen bu korkum yüzünden yıllardır belirli aralıklarla psikolojik yardım aldım, hâlâ almaya devam ediyorum.
Yaşım 33 olmasına rağmen Tom ve Jerry'yi bile izleyemiyorum.
Şimdilerde bu hayvan, dizinin vazgeçilmez bir parçası olmuş, bölüm özetinde bile var. Evet, kimilerine göre sevimli, zararsız ama benim için kabus olan bir hayvan. Küçükbüyük, oyuncak- çizgi film fark etmiyor; bu tür hayvanların ekrana taşınmasını doğru bulmuyorum açıkçası.
Seven kadar korkan da var ve Şakir yüzünden diziyi izleyemeyen bir tek ben değilimdir sanırım. İzlemekten keyif aldığım diziyi yeniden aynı keyifle seyretmek istiyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA