Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ne şaka ama!

Beyaz Show'a konuk olacak ünlülere tavsiyemdir: Sakın ola ki, Beyaz'a şaka yapmayı filan aklınızdan geçirmeyin. Zira bu şovda ava giden fena avlanıyor.
Yıllar önce Funda Arar, sözde sürpriz yaparak Beyaz'ın annesiyle röportaj yapıp bandı ansızın şovda yayınlatacaktı. Ekip, Beyaz'ın annesi yerine karşısına bir oyuncuyu çıkartınca, Funda fena halde taca çıkmıştı!
Benzer bir durum bu hafta yaşandı. Şeref Meselesi dizisinin genç oyuncuları sette bir bant kaydettiler. Sözde Beyaz Show'a çıkacakları için ne kadar mutsuz ve isteksiz olduklarından yana birbirlerine dert yanıyorlardı. Stüdyoya girişte Beyaz'a dediler ki, "Programa başlamadan önce sana izleteceğimiz bir video var..."
Her şeyden habersiz(!)
Beyaz, 'Durun, yapmayın' filan dediyse de ekibinin kendisini satmasına(!) engel olamadı. Videodan sonra Beyaz şaşkınlığını dile getirirken ağzından tam iki kez küfür kaçırdı. Konuk gençler iyice neşelendi. 'Artık bizim kıracağımız potların bir önemi kalmadı' filan diye geyiğe sardılar. Ama son gülen yine Beyaz oldu. Çünkü canlı yayına daha 10 dakika vardı ve olan biten, konuklar adına bir 'mahcubiyet belgesi' olarak yayınlanmak üzere programa saklanmıştı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA