Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

TV'nize buz alır mısınız?

Bugüne kadar sigaranın, içkinin, kanın, dekoltenin buzlandığını görmüştüm ama bir televizyon ekranının komple buzlandığına ilk kez Show TV'deki Pazar Sürprizi programında tanık oldum.
Muhabir, yemek tarifi almak için Elif Karlı'nın evinde. Mutfaktan önce salona girip şöyle bir evi tanıtmak istiyorlar. O sırada televizyon açık. Ama o da ne? Televizyon ekranı, 'buzlama' denilen yöntemle tamamen sansürlenmiş. Belli ki Elif Hanım, boş bulunup o sırada Show TV yerine rakip kanallardan birini açmış! Ya da montajcı o esnada ekranda bir reklam döndüğünü fark edip görüntüyü buzlamış...
Yahu velev ki o sırada reklam kuşağına denk gelinmiş, ne olacak? Zaten amacı gizli reklam yapmak olan biri, böyle bir zamanlamayı tutturabiliyorsa, Show TV'de niye çalışsın? Gider NASA'ya, kuyruklu yıldızın üzerine uzay aracı indirir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA