Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Değerlerimiz ölmesin

Her cumartesi olduğu gibi bugün de söz, okurun. Sayın Ali Evcimen, bir televizyon reklamından yola çıkarak, en önemli toplumsal değerlerimizden biri olan misafirperverliğimizin nasıl örselendiğini izah etmiş:
"Sayın Yüksel Bey, televizyonda yayınlanan fırın reklamında arkadaşlarının düzenlediği günden dönerken doğruca beyaz eşya firmasına giden orta yaşlı üç kadından biri, diğer iki arkadaşına çıkışarak, 'Niye gün sahibi kadının gününü gün ettiniz? Böreğini fazla övdünüz, onu fazla sevindirdiniz' diyordu. Neymiş? Asıl marifet fırında imiş.
Ürün reklamı yapılırken insani duygular niye kötüleniyor anlamıyorum. Şöyle denilemez miydi? 'Filanca arkadaşımız bu fırını kullandığı için ne enfes börek yaptı. Biz de alalım bu fırını...' Ürün reklamı yapacağız diye bizi biz yapan değerlerden fire vermesek daha güzel olmaz mı? Samsun'dan selamlarımı gönderiyorum..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA