Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gurur belgeselleri

Şu anda ülkemizi en iyi tanıtan markamız hangisi diye sorsanız bir an bile tereddüt etmeden Türk Hava Yolları derim. Bu ivme, dünyanın en önemli belgesel kanalı National Geographic'in de dikkatinden kaçmadı. Kanal, bu pazar saat 21.00'de 'Insider: Türk Hava Yolları' adlı bir belgesel yayınlayacak. Şirketin müthiş personel hacmine, rekabette öne çıkışına, verdiği hizmetin önemine vurgu yapacak.
Son yıllarda ülkemizdeki ulaşım projelerinin ve sanayi kuruluşlarının yabancı belgesel kanallarına konu olması beni son derece heyecanlandırıyor.
National Geographic daha önce de Marmaray projesini belgesele dönüştürmüş, ardından da Türkiye'nin Avrupa'daki bir başka gururu Vestel tesislerini 'Mega Fabrikalar' adlı belgesel dizisinde tanıtmıştı.
Eskiden ülkemiz sadece Sultanahmet, Efes, Kapadokya ya da Ağrı Dağı ile belgesel kanallarında yer alırdı. Şimdi teknolojimiz ve hizmet kalitemiz ile uluslararası belgesellere konu oluyoruz.
Ne güzel...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA