Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tersine dünya

Yakından Kumanda okurları artık sadece dizi ve program eleştirisinde bulunmuyor; yeni format önerisinde de bulunuyorlar. Köşemizin müdavimlerinden M. Gökalp Metin, TRT 1'in yeni yarışması Ana Ocağı'na alternatif oluştururken, aslında ince göndermelerde de bulunuyor: "Merhabalar Sayın Aytuğ, TRT 1'de yayınlanan Ana Ocağı ile ilgili yazınızı okudum. Bu formatın tam tersi bir başka kanalda yayınlansa nasıl bir tepki alacağını hayal ettim. Düşünsenize, dört köylü kızı şehre getiriliyor. Herhangi bir işyerinde daha önce hiç bilmedikleri işleri yapmaları isteniyor.
Ellerine verilen akıllı telefonlarla iletişim kurmaları, laptopları ile dosyalar oluşturmaları, iş yemeklerinde 'adab-ı muaşeret' kurallarına uymaları bekleniyor. Beceremediklerinde de seyirciler gülüyor.
Sizce de bu formatı yayınlayan kanal 'Anadolu'nun saf ve temiz insanlarını aşağılayan, elitist, kadın düşmanı' ilan edilmez miydi? Saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA