Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir bir giderlerken...

Demis Roussos da gitti... Benim jenerasyonumun erkeklerine Regine, Hidromel, Airport gibi İstanbul'un ünlü diskoteklerinde lise aşklarıyla slow dans yapma fırsatı veren adamlardan biriydi. Yunan'dı... 70'lerin sonlarında Yunan şarkıcı dinlemek 'ayıp' sayılırdı. Çünkü daha Barış Harekatı'nın dumanı tütüyordu.
O, Ege'nin iki yakasını bir araya getirenlerdendi. Şimdi 'Goodbye my love goodbye' şarkısı onun ardından söyleniyor...
Düşündüm de, son zamanlarda sevdiğim şarkıcılar, idol aktörlerim, hayran olduğum aktrisler birer birer hayata veda etmekte... Her birinin ölüm haberiyle sanki gençliğimden bir parçayı daha toprağa verir gibiyim. Aslında her zaman olduğu gibi matematik en doğruyu söylüyor. Ben onlara hayran olduğumda benden 15-20 yaş büyüktüler. Şimdi ben 50'yi devirdiğime göre, onların ömür vadelerinin dolmasına şaşmamak lazım. Demek ki artık buna alışmak zorundayım... Şimdi bu satırları yazarken, kulağımda merhum Yıldırım Gürses'in 'Gençliğe Veda' şarkısının çınlaması da bundan herhalde...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA