Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Okan'ın isyanı

Dada Dandinista'da Medya Arkası'na konu olan şiddet görüntülerinin ardından Okan Bayülgen açtı ağzını, yumdu gözünü... Topluma şiddeti, vurdulu kırdılı dizilerin aşıladığını söyleyen Bayülgen, minik bir söylev de verdi:
"İşte hepimiz böyle olduk... Şiddet, şiddet, şiddet.. Çoluğa çocuğa şiddet... Liselere, ortaokullara kadar şiddet... Polat Alemdar mı? 10 senedir bağırıyoruz; çocuklarınızı bodyguard'larla okula göndermek zorunda kalacaksınız diyoruz, bu işten ekmek yiyen herkese... Bu şey dizilerden, hani vurdulu kırdılı, bol ateşli dizilerden... Sigaralar blur'lu, tabancalar açık! Ohh, pata pata herkes ölüyor! Yani onların çocukları okullara bodyguard'larla gitmek zorunda kalacak. Vatandaşın değil, onları yapanların çocukları..."
Okan'a katılmamak elde değil de... Kan gövdeyi götüren diziler, filmler, bilgisayar oyunları sadece bizim ülkemize özgü şeyler değil. Eğer şiddetin tek sorumlusu diziler olsaydı, şu anda ABD'de tek bir canlı kalmazdı! Yani memlekette olan bitenin baş sorumlusu Polat Alemdar'dır demek, tetiği çekeni değil, namludan çıkan mermiyi suçlamak olur.
Mesele, kanlı dizi yayınlamak değil; o dizilerden korunacak donanımı, bilgiyi, eğitimi çocuklara verebilmek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA